Zemunske Kapije 23.000 kvdrata 2020-2022

Nasuprot uobičajenoj arhitektonskoj lepoti Beograda, novi kompleks zgrada Zemunske kapije ponosno se uzdiže kao simbol savremenosti i udobnosti. Ovaj grandiozni projekat, koji obuhvata površinu od 23.000 kvadratnih metara, izgrađen je u periodu od 2020. do 2022. godine i postao je jedan od najprestižnijih stambenih kompleksa u Beogradu.

Zemunska kapija pruža modernu i luksuznu opciju stanovanja, u srcu jednog od najživopisnijih delova Beograda. Kompleks je pažljivo dizajniran sa ciljem da zadovolji potrebe stanovnika koji teže udobnosti, bezbednosti i visokom kvalitetu života. Sastoji se od nekoliko zgrada sa modernom fasadom i prostranim dvorištem koje pruža oazu mira i zelenila u gradu.

Svaka zgrada u kompleksu Zemunske kapije pažljivo je osmišljena kako bi pružila jedinstveno iskustvo stanovanja. Prostorne jedinice su dizajnirane tako da maksimalno iskoriste prirodno svetlo, stvarajući tako svetao i prostran ambijent. Stanovi su opremljeni najsavremenijom tehnologijom i materijalima visokog kvaliteta, pružajući savremen i luksuzan način života.

Proces izgradnje Zemunske kapije započeo je 2020. godine i trajao je do 2022. godine. Tokom tog perioda, tim iskusnih arhitekata, inženjera i radnika uspešno je izveo projekat, pridržavajući se najviših standarda kvaliteta i pažljivo vodeći računa o svakom detalju.

Kao rezultat tog napornog rada i posvećenosti, kompleks Zemunske kapije danas je postao prepoznatljivo obeležje Beograda. Svojom elegantnom i modernom arhitekturom, udobnošću, visokim standardima i izvanrednom lokacijom, ova stambena oaza privlači pažnju i postaje poželjno mesto za život.

Ukupan projekat Zemunske kapije predstavlja trijumf moderne gradnje i arhitekture u Beogradu. Njegova izgradnja tokom perioda od 2020. do 2022. godine predstavlja primer vrhunskog inženjeringa i posvećenosti stvaranju prostora koji zadovoljava sve potrebe stanovnika. Sa svojim impozantnim izgledom i svim pogodnostima koje pruža, kompleks Zemunske kapije postaje sinonim za luksuzan i udoban način života u Beogradu.

SEDIŠTE FIRME
Radujevački put bb, 19300 Negotin
Tel: 019/544090
Mail: zidarng@gmail.com
PREDSTAVNIŠTVO
Južni bulevar 1A, 11000 Beograd
Tel: 011/2440524, 2440528
Mail: office@zidar.co.rs