IZVODJENJE STAMBENO POSLOVNIH OBJEKATA

Proces izgradnje je jedan vrlo dinamican proces u firmi Zidar, gde uzimamo u obzir jednu širu sliku samog projekta a to uključuje i dosta planiranja oko same lokacije gde će se radovi izvoditi pre svega kako se ne bi narušio biodiverzitet izmedju životne sredine i područja gde će se raditi.
Vrlo nam je važno da naš tim stručnjaka poput projektanata, arhitekti, inženjera iz raznih oblasti rade kao jedan i budu tim na svakom projektu ponaosob.

Kako bi približili izgradnju stambenih objekata iz našeg ugla, sam proces gradnje prolazi kroz šest faza :
1. Konceptualizacija
2. Ugovori i tenderska dokumentacija
3. Biding (Prikupljanje ponuda)
4. Konstrukcija
5. Plaćanje
6. Puštanje u rad
Kada govorimo o poslovnim objektima gde se ima za cilj uglavnom komercijalna namena i obično je to spoj društvene, poslovne ali i kulturne aktivnosti, gde se zahtevaju najviši standardi po pitanju bezbednosti, firma Zidar nudi sistemska rešenja koja značajno olakšavaju i ubrzavaju sam proces gradnje poslovnih objekata koji su najpre u skladu sa visokim standardima internacionalnih kompanija ali i domaćih klijenata.
Svakog dana osluškujemo potrebe tržišta, napredujemo, razvijamo se i menjamo u skladu sa izazovima koje tržište postavlja.
U skladu sa svom potrebnom dokumentacijom , izradom plana gradnje, upravljanjem I dobrom organizacijom, ulagajući sve svoje resurse, rešavamo sve vrste poslovno-stambene izgradnje na jedan brz I efikasan ali I moderan način.

AKO ŽELITE SARADNJU
ILI IMATE PITANJA

KONTAKTIRAJTE NAS
SEDIŠTE FIRME
Radujevački put bb, 19300 Negotin
Tel: 019/544090
Mail: zidarng@gmail.com
PREDSTAVNIŠTVO
Južni bulevar 1A, 11000 Beograd
Tel: 011/2440524, 2440528
Mail: office@zidar.co.rs