ADAPTACIJA

Firma Zidar pored rekonstrukcije vrlo uspešno radi i adaptaciju objekata.
Adaptacijom kako i sama reč kaže , “ adaptiramo “ tj prilagođavamo iliti menjamo organizaciju prostora unutar objekta, i obično je to rušenje ili zidanje pregradnih zidova, menjanje instalacija istog kapaciteta, opreme, postrojenja itd..
Kada radimo adaptaciju objekata naš tim inženjera radi procenu i planira tok radova, pri čemu držimo pre svega do bezbednosti izvođenja jer se kod adaptacije ne menjaju konstruktivni elementi, kao ni spoljni izgled objekta .
Adaptacija je vrlo aktuelna za izvođenje jer ova vrsta radova ne utiče na stabilnost i sigurnost objekata, ali što je još i važnije ne utiče se na bezbednost susednih objekata, saobraćaja, životne sredine i zaštite od požara.
Dakle, ono što je važno za nas kao firmu sa dugogodišnjim iskustvom u adaptaciji objekata jeste da detaljnim proučavanjem mogućnosti projekta dolazimo do izrade najboljeg idejnog rešenja za postojeći objekat.
Na taj način dolazimo i do kreiranja najprihvatljivije ponude za klijenta brzo i efikasno, a sve u skladu sa njihovim mogućnostima i predvidjenim budžetom.

AKO ŽELITE SARADNJU
ILI IMATE PITANJA

KONTAKTIRAJTE NAS
SEDIŠTE FIRME
Radujevački put bb, 19300 Negotin
Tel: 019/544090
Mail: zidarng@gmail.com
PREDSTAVNIŠTVO
Južni bulevar 1A, 11000 Beograd
Tel: 011/2440524, 2440528
Mail: office@zidar.co.rs