Školski program

Proizvoditi školski nameštaj je velika odgovornost a u isto vreme i zadovoljstvo. Odgovornost, jer se mora voditi računa o svim tehničko-higijenskim propisima koji se odnose na standarde veličina, materijala, boja i drugih usluga koje omogućavaju izvođenje kvalitetne nastave. Iako fabrika radi od 1955. godine i danas se sa istom pažnjom kao i na početku pridržavamo standarda kvaliteta i potreba škola i dece pre svega. Naš najveći ponos i zadovoljstvo je činjenica da je 50 generacija svoje školske dane provelo u našim klupama i stolicama. Ono što danas nudimo je krativniji način opermanja škola. Standardni proizvod više nije ono na čemu insistiramo, već ostavljamo mogućnost da škola ima svoje zahteve i ideje.

 

 

Školske klupe "Beneton" boje


Školske klupe su, kao i svi standardni proizvodi naše fabrike, ispitani na Institutu za šumarstvo i drvnu industriju u Beogradu i ispunjavaju uslove za izradu i isporuku po J.U.S.D.E.2104-ISO 5970 i poseduje  ertifikate. Klupe se izrađuju u dve varijante: -univer u boji bukve i ‚‚Beneton‚‚ bojama, kantovi  aštićeni ABS folijom d-mm, noseća konstrukcija čelična, zaštićena plastifikacijom. -medijapan zaobljen, presvučen ABS folijom, boja jasen-bukva, noseća konstrukcija čelična, zaštićena  lastifikacijom.

NAPOMENA: Garantuje institut za šumarstvo i drvnu industriju u Beogradu.Proizvod ispunjava uslove  a izradu i isporuku u okviru ispitivanja za krutost, otpornost površina, kvalitet materijala i izrade prema JUS-u D.E.2.104.

 

Školske stolice Ergonomija - imperativ


Školske stolice su, kao i svi standardni proizvodi naše fabrike, ispitani na Institutu za šumarstvo i drvnu industriju u Beogradu i ispunjavaju uslove za izradu i isporuku po J.U.S.-D.E.2100-ISO 5970, za šta posedujemo sretifikate. Visok kvalitet blind furnira koji se u našim pogonima pretvara u sedišta i naslone, odgovarajući broj slojeva i vrhunski lakovi na vodenoj bazi obezbeđuju zavidan nivo  izdržljivosti i sjajnosti. Noseća konstrukcija od čeličnih cevi, zaštićena epoksipoliestrskim bojama za plastifikaciju, pruža mogućnost veoma duge eksploatacije, a mogućnost izbora rala zaokružuje estetski utisak naše stolice. Stolica se, po zahtevu klijenta, proizvodi u četiri ergonomske visine.

 

Ormani

 

Police

 

Copyright © 2007-2011 Zidar All Rights Reserved
By Labs4Design

Predstavništvo

Južni bulevar 1a
tel/fax: 011/2440-524 i 2440-528
"Naša škola" 011/8722-120
office@zidar.co.rs

Sedište

Srbija, Negotin, Radujevački put bb
tel/fax: 019/544-090; 019/541-101
office@zidar.co.rs