Naša misija

Zidar je siguran da poseduje ljudske, organizacione, tehnološke i ostale potencijale neophodne za sticanje jedne od ključnih uloga kako na domaćem tako i na stranom tržištu. Insistiramo na potpunom zadovoljenju potreba naših klijenata, na inovacijama u svim aspektima našeg poslovanja, na stručnosti i širokoj poslovnoj kulturi.

To su ključni razlozi zbog kojih smo ponosni na svoj dugogodišnji rad i postojanje. Najvišim kvalitetom i tradicijom koji su rezultat napornog rada svih koji su uključeni u proces proizvodnje, dostigli smo nivo kompanije koja je pouzdan partner i koja se preporučuje garantovanjem rokova izrade, izuzetno visokim kvalitetom i prepoznatljivošću svojih proizvoda.

Menadjment firme uživa u definisanju i ostvarivanju novih ciljeva, čineći da oni uvek budu u skladu sa jedinstvenim potrebama okruženja i promenama koje prožimaju koncepte savremenog poslovanja.

Sve je to rezultat naše filozofije koja poštuje stare tradicije posebne vrednosti svakog doma. Brižljivo formiran tim stručnjaka široke poslovne kulture orijentisane na negovanju i sticanju novih poslovnih kontakata, sa krajnjim opredeljenjem da ljudima sa jasnom vizijom pružimo jedinstvenu priliku da sarađuju sa nama.

 

Copyright © 2007-2011 Zidar All Rights Reserved
By Labs4Design

Predstavništvo

Južni bulevar 1a
tel/fax: 011/2440-524 i 2440-528
"Naša škola" 011/8722-120
office@zidar.co.rs

Sedište

Srbija, Negotin, Radujevački put bb
tel/fax: 019/544-090; 019/541-101
office@zidar.co.rs